5 Apps die je leven makkelijker maken

Flow by Moleskine

Loop jij overal rond met een pen en opschrijfboekje onder je arm? Download dan even deze app. Dezelfde functionaliteit als je favoriete memoboek met diverse digitale pennen en potloden tot je beschikking. Tekenen, schetsen, schrijven, afbeeldingen toevoegen. Kan allemaal.

Bring! Boodschappen

Woon je in een studentenhuis of een groot gezin, of vergeet je eigenlijk altijd wat je nu ook alweer wat je nu moest halen als je eenmaal in de supermarkt staat? Dan is deze app zeker iets voor jou. Iedereen in huis kan de lijst delen en items toevoegen. Lekker grote iconen maken het makkelijk om aan te klikken wat je nodig hebt. Ook kun je je klantkaarten in de app opslaan en is er een database met recepten.

Pinterest

Met miljoenen gebruikers is Pinterest een oudje in deze lijst. Maar dit digitale prikbord voor je beste ideeën, diy-tutorials en inspiratieblogs is gewoon zo handig dat hij niet mag ontbreken. Je kunt je eigen moodboards en projecten aanmaken en daar al je favoriete links aankoppelen waardoor je niet steeds opnieuw hoeft te zoeken. En op basis van je voorkeuren krijg je weer nieuwe suggesties die je fantasie nog verder prikkelen.

Alarmy

Moeite om ‘s ochtends wakker te worden en je bed uit te komen? Met deze app kom je nooit meer te laat op school. De app dwingt je namelijk om uit bed te gaan en een foto te maken van een vooraf afgesproken plek in huis. Doe je dan niet, dan kun je het alarm niet stopzetten. Bruut maar effectief.

Too Good To Go

Ieder jaar wordt wereldwijd 1/3e van al het beschikbare voedsel weggegooid. Ongelofelijk zonde. Too Good To Go wil daar iets aan doen. Je download de app en registreer je. Daarna kun je direct aan de slag. Je selecteert een winkel of restaurant (op basis van je locatie worden deze voor je klaargezet) of je voorkeur voor een ophaaltijd of soort eten (boodschappen algemeen, vegetarisch of direct op te eten). Je kunt direct betalen en uiteraard is het bedrag superlaag. Zorg dat je binnen de gesteld tijd op locatie bent en je bent klaar.


 


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: