Cadeau-inspiratie

Al die verjaardagen! Het lijkt wel of er iedere week wel weer een feestje is waar je onmogelijk met lege handen kunt aankomen. Maar wat moet je nu weer geven? Het standaard-antwoord is dat je iets moet kiezen dat echt bij die persoon past. Maar dat is dus echt niet makkelijk als het klinkt. Wij delen een paar slimme tips met je waar je wèl iets aan hebt.

Zelluf maken

Oke, als je echt de grootste knutselkneus bent is dit misschien niet zo’n goed idee, maar met een beetje creativiteit kun je al gauw een leuk een ontzettend persoonlijk cadeau maken. Wat dacht je van een vriendschapsarmband, een collage met foto’s van jullie in een lijst, een bedrukt t-shirt of linnen tas met een foto van jullie of een 

Adopteer

Google ‘cadeau adopteer’ en je vindt de leukste en gekste dingen die je kunt adopteren en cadeau geven. Een kip, een wolk of een appelboom. Je kan ook een ster in het universum naar je beste vriend of vriendin laten vernoemen. Krijg je een officieel certificaat en een app om de ster te vinden.

Er-op-uit

In plaats van een fysiek cadeau, kun je natuurlijk ook een uitje cadeau geven. Karten, samen naar de bioscoop, een high tea of een dagje spa. Hebben jullie er allebei iets aan.

Vintage schatten

Niet veel geld te besteden maar wel op zoek naar een origineel cadeau? Ga eens kijken op een rommelmarkt of in een tweedehandswinkel. Met een beetje goed zoeken, vind je de meest te gekke spulletjes. En vintage maakt alles toffer; een kristallen vaasje of een superkitscherig schilderij.

Vriendendienst

Geef een tegoedbon voor een vriendendienst. Bijvoorbeeld ‘1 x je kamer opruimen en schoonmaken’ of ‘1 x je krantenwijk overnemen als het regent’. Het is wel een beetje een skeer cadeau want 9 van de 10 keer verdwijnen dit soort bonnen onder in een la en heb je dus eigenlijk niks gegeven.

Valkuilen

Parfum, kleding en sieraden zijn supermooi maar ook superpersoonlijk. Beter laat je iemand zelf kiezen dan dat jij met een goedbedoelde gouden ketting aankomt bij iemand die alleen maar zilver draagt.

 


Meer wetenOok interessant


Geen antwoord kunnen vinden?

Neem via een ander kanaal contact met ons op: